Al final m’he acabat contagiant. Contagiant de les vostres mirades, de cada somriure quan me’ls presenteu, de cada alè d’inexplicables sensacions quan em conteu el part, l’embaràs, els primers dies junts. És màgic.

Quan observeu quan els agafo, els mimo, els calmo. Ús veig mirar amb orgull allò tan petit que acabeu de dur al món. Sembla impossible que puguem ser qui portem una llavor que acaba bategant, creixent i fent-se notar dins la nostra pell.

Durant les sessions intento entendre el que sentiu amb cada un dels seus gestos, en sentir la seva olor, i tot i que a mi ja em commou, deu ser del tot diferent quan és part d’un mateix. També us observo mentre jugueu, em mostreu les seves primeres dentetes o m’expliqueu orgullosos com han après a posar els ditets per dir la seva edat.

Amb tota això vull dir que ara ja se el que és estimar sense conèixer algú, perquè et porto dins meu, i tot i que no et sento encara,  sé que hi ets, i és una sensació indescriptible.

Gràcies per fer-me partícip de la maternitat/paternitat a través de les vostres famílies, he après de totes i cada una de les vostres mirades, gestos i abraçades. Espero arribar a ser un poquet de cada un de vosaltres.

3 mesos i contant.F1040007

 Maig 2017 / Pine Creek Lake, California, USA / Càmera analògica

Al final me he acabado contagiando. Contagiando de vuestras miradas, de cada sonrisa cuando me los presentáis, de cada aliento de inexplicables sensaciones cuando me contáis el parto, el embarazo, los primeros días juntos. Es mágico.

Cuando observáis cuando los cojo, los mimo, los calmo. Os veo mirar con orgullo aquello tan pequeño que acabáis de llevar en el mundo. Parece imposible que podamos ser quién traemos una semilla que acaba latiendo, creciendo y haciéndose notar dentro de nuestra piel.

Durante las sesiones intento entender el que sentís con cada uno de sus gestos, al sentir su olor, y a pesar de que a mí ya me conmueve, debe de ser del todo diferente cuando es parte de uno mismo. También os observo mientras jugáis, me mostráis sus primeros dientecitos o me explicáis orgullosos cómo han aprendido a poner los deditos para decir su edad.

Con toda esto quiero decir que ahora ya se lo que es querer sin conocer alguien, porque le traigo dentro de mí, y a pesar de que no te siento todavía, sé que estás, y es una sensación indescriptible.

Gracias para hacerme partícipe de la maternidad/paternidad a través de vuestras familias, he aprendido de todas y cada una de vuestras miradas, gestos y abrazos. Espero ser un poquito de cada uno de vosotros.

3 meses y contando.